Warning: Use of undefined constant id - assumed 'id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/odalarweb/domains/vantb.org.tr/public_html/duyuru_open.php on line 3

Warning: Use of undefined constant icerik - assumed 'icerik' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/odalarweb/domains/vantb.org.tr/public_html/duyuru_open.php on line 7
Duyurular

Warning: Use of undefined constant name - assumed 'name' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/odalarweb/domains/vantb.org.tr/public_html/duyuru_open.php on line 20
IPA'NIN KIRSAL KALIKINMA BİLEŞENİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Warning: Use of undefined constant icerik - assumed 'icerik' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/odalarweb/domains/vantb.org.tr/public_html/duyuru_open.php on line 21

rn Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Avrupa Birliği’nin katılım öncesi mali yardım aracı olan IPA’ nın kırsal Kalkınma Bileşeni I(IPARD I) kapsamında 2007-2013 dönemi kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin olarak, on beş proje başvuru ilanına çıkmış ve toplam yatırım tutarı 482.533.566,21 TL olan 471 proje ile sözleşme imzalamıştır. IPARD I Programının devam niteliğindeki , 2014 -2020 dönemini kapsayan IPARD II projesi ise 27  Ocak 2015 tarihinde Avrupa Komisyonu tarafından resmen onaylanmıştır.

rn

rn 2014-2020 dönemini IPARD II Programı kapsamında da, gıda, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyette bulunan üreticiler veya bu sektörlerde yatırım yapmak isteyen girişimciler ile kırsal alanda belirli yerel ürünlerin üretimi, kırsal turizm, kültür balıkçılığı gibi çeşitli alanlarda yatırım yapmak isteyen kişilerin yatırımları için değişen oranlarda hibe desteği verilecektir.

rn

rn IPARD II Programı çerçevesinde 800 milyon AVRO AB Katkısı ile 245 milyon Avro Türkiye Cumhuriyeti kapsamında da gıda, tarım ve hayvancılık katkısı olmak üzere 1 Milyar Avronun üzerinde hibe kullandırılacaktır.

rn

rn Bu çerçevede, ekte yer alan ve TKDK tarafından Birliğimize iletilen IPARD II Programı bilgi notu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen üyelerimizin TKDK ile irtibata geçmeleri hususunda gereğini rica ederiz.

rn

Warning: Use of undefined constant date_time - assumed 'date_time' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/odalarweb/domains/vantb.org.tr/public_html/duyuru_open.php on line 22
05.08.2016