SIAL Fuarları Hk.

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: İstanbul Ticaret Odası’nın 22.12.2017 tarihli ve 84329644/152232 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Ülkemiz İhracatının en önemli sektörlerinden gıda sektörümüze yeni imkanlar sunan "Uluslararası Fuarlar" büyük önem taşımakta olduğu, Dünyanın en önemli gıda İhtisas fuarları arasında yer alan ve 1960 lı yıllardan İtibaren Fransa’nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen SIAL Paris Türkiye milli İştirak organizasyonları İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenmekte olduğu bildirilmiştir.

SIAL Paris, zaman içerisinde başarısını ve deneyimlerini diğer ülkelere aktarmış ve SlAL Canada, SlAL China Fuarlarının dünya gıda profesyonellerinin istifadesine sunmaya başlamıştır.

Bu itibarla, İstanbul Ticaret Odası 2018 yılı fuar programında;

• SIAL Canada, 2-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında Montreal - Kanada
  • SIAL China, 16-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında Şanhay- Çin Halk Cumhuriyeti,
  • SIAL Paris, 21-25 Ekim 2018 tarihleri arasında Paris - Fransa yer almaktadır.

SIAL Fuarları Türkiye milli iştirak organizasyonlarına ilişkin detaylı bilgiler ekte sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,