2018 Select USA Yatırım Zirvesi Hk.

ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı’ndan gelen yazıda, ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı tarafından Amerika’da yatırımı destekleyen Select USA (https://www.selectusa.gov/welcome) programı kapsamında, 2018 Select USA Yatırım Zirvesi için Amerika’ya Türk iş adamlarından oluşan bir delegasyon düzenleneceği belirtilmiştir.

Select USA Programı ve Zirve (Select USA Summit) hakkında verilen bilgiler şu şekildedir:

Select USA Programı ABD’ye yatırım yapmanın avantajlarını ortaya koyarken Türk firmalara ücretsiz danışmanlık hizmetleri vermektedir. ABD’de yatırım yapmak isteyen ya da mevcut işlerini büyütmek isteyen iş sahiplerine, iş yeri açma ve genişletme sürecinde lojistik prosedürü anlamalarına yardımcı olmayı amaçlar,

• ABD Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 2018 Select USA Yatırım Zirvesi 20-22 Haziran 2018 tarihinde ABD’ nin Washington D.C. bölgesinde gerçekleşecektir. (https://www.selectusa.gov/selectusa-summit) Zirve’de, üst düzey iş dünyası ve hükümet liderleri son eğilimler hakkında görüşlerini sunarken, ABD’nin dört bir yanında bulunan yatırım fırsatları sergilenecektir. Zirve, iş geliştirmek isteyen yetkilileri bir araya getirerek kaynaklar ve teşvikler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayacaktır. Önceden programlanan birebir görüşmelerle yatırımcılara, ilgili oldukları eyaletler hakkında bilgi edinip yatırım projelerini eyalet kalkınma ajansı yetkilileriyle paylaşma ve daha fazla bilgi edinme imkanı sunacaktır.

• Zirve’ye kayıt için; http://www.selectusasummit.us/apply/, zirve programı hakkında detaylı bilgi için; https://www.selectusasummit.us/agenda-overview/ adreslerinden ulaşılabilir.

• Ayrıca 2018 Select USA Yatırım Zirvesi çerçevesinde farklı eyaletlerde yan etkinlikler düzenlenecek olup, bu etkinlikler hakkında daha fazla bilgiye https://connect.eventtia.com/en/dmz/selectusaspinoff/website linkinden ulaşılabilir.

Zirve kayıtlarında, ilk başvuru yapanlara öncelik verileceği belirtilmiş olup, ivedilikle kayıt yaptırılması tavsiye edilmiştir. Konuyla ilgili olarak daha detaylı bilgi için ABD İstanbul Konsolosluğu Ticaret Ataşeliği Ticaret Uzmanı Gökçe Tuncer (gokce.tuncer@trade.gov ;  0212 335 91 33 ) ile irtibata geçilebileceği ifade edilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.

ÖNERİ ve ŞİKAYET FORMU

Bilgileriniz

İçerik Bilgileri: