UFA AGRO COMPLEX

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 04.09.2018 tarih ve 0411/12993 sayılı yazısı, Başkurtistan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası’nın sayılı yazısına atfen;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize ulaşan ilgide kayıtlı yazıda, Başkurtistan Cumhuriyeti Hükümeti, Başkurtistan Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı ve Bashkir Fuar Şirketi (BVK - http://bvkexpo.ru/en/)   tarafından, Ufa’daki VDNH-EXPO Merkezi’nde, 12-15 Mart 2019 tarihleri arasında, Uluslararası “AgroComplex” Fuarı ile Tarım Sanayi Forumu’nun düzenlenecektir.

Söz konusu Fuar ve etkinliğe, 14 ülke ve Rusya Federasyonu’nun 34 bölgesinden 300’e yakın firmanın katılımı beklenmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi ve iletişim noktalarının yer aldığı dokümanlar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin  web sayfası (www.tobb.org.tr) ''Hizmetler'' başlığı altındaki Uluslararası iş imkânları/Ülke duyuruları –Rusya bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.