AGRO WORLD 2018,HİNDİSTAN

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 17.09.2018 tarih ve 0411/13659  sayılı yazısı, Hindistan Gıda ve Tarım Konseyi’nin 01.08.2018 tarihli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize intikal eden elektronik postası atfen;

İlgide kayıtlı elektronik postada, Hindistan Gıda ve Tarım Konseyi tarafından, Hindistan Hükümeti desteği ile “Agro World 2018” Uluslararası Tarım Ticareti ve Tarım Teknolojileri Fuarının 25-27 Ekim 2018 tarihlerinde Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de IARI Pusa Campus’te düzenleneceği belirtilmektedir.

Tarım alanında faaliyette bulunan küresel firmalar için iş ve yatırım fırsatları yaratan söz konusu fuar kapsamında 1.Dünya Tarım Ödülü, Küresel Tarım Liderlik Zirvesi, Tarım alanında birçok konferans ve festival eş zamanlı olarak düzenlenecektir.

Agro World 2018 fuarına ilişkin güncel bilgilere http://icfa.org.in/agro-world/ web adresinden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.