TOBB / TÜRKİYE-ROMANYA BİRİNCİ DÖNEM JETCO TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın ilgili yazısına atfen, Türkiye-Romanya Ortak Ekonomi ve Ticaret Komitesi (JETCO) Birinci Dönem Toplantısının, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ile Romanya İş Ortamı, Ticaret ve Girişimcilik Bakanı Sayın Ştefan Radu Oprea’nın eşbaşkanlıklarında 28 Mart 2019 tarihinde İstanbul’da yapılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu toplantı  kapsamında, Sayın Ruhsar Pekcan ile konuk Bakan arasında bir ikili görüşme ve Sayın Ruhsar Pekcan ile konuk Romen Bakanın iştirakleri ve ayrıca iki ülkenin iş insanlarının katılımıyla bir “Türkiye-Romanya İş ve Yatırım Forumu”nun gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, toplantı sırasında gündeme getirilmesinde yarar görülen hususlara ve toplantı sonunda imzalanacak Protokolde yer almasında fayda görülen hususlara ilişkin görüş ve önerilere ihtiyaç duyulduğu belirtilmektedir.

Bu itibarla, belirtilen konular ile ilgili görüş ve önerilerinizin 6 Mart 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız Ekonomik İlişkiler Birimine (ekonomikiliskiler@ebso.org.tr) iletilmesi rica olunur.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,