TOBB 74. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB 74. Genel Kurulu'na katıldı.

TOBB 74. Genel Kurulu'na katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Mustafa Kemal Atatürk'ün ve aziz şehitlerimizin emaneti olan bu ülke, hepimizin omuzlarında yükselecek ve yeniden lider ülke haline gelecek" dedi.

Genel Kurula borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Nayif Süer, Meclis Başkanımız Muzaffer Bilen ve Genel Kurul Delegemiz Savaş Bayram da katıldılar.

Konuşmasına İsrail'in, Filistinlilere yönelik insanlık dışı saldırısını kınayarak başlayan Hisarcıklıoğlu, "ABD yönetiminin uluslararası hukuku yok sayarak İsrail'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararının ne kadar yanlış olacağını vurgulamıştık. Maalesef Gazze'de yaşanan ölümler bölgemizi daha da gergin hale getirdi. Bu saldırıları asla kabul edemeyiz. Filistin ve Kudüs yalnız değildir" ifadelerini kullandı.