TÜRKİYE-İSVEÇ 1. DÖNEM JETCO TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; eşbaşkanlığı Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ile İsveç Dış Ticaret ve Nordik İlişkiler Bakanı Sayın Anna Hallberg tarafından yürütülen Türkiye-İsveç 1. Dönem JETCO Toplantısının 5 Mayıs 2021 tarihinde video konferans yöntemiyle gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve 1.Dönem JETCO Mutabakat Zaptında yer almak üzere Türkiye-İsveç ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edildiği iletilmiştir.

Bu itibarla, toplantının hazırlıklarında kullanılmak ve 1.Dönem JETCO Mutabakat Zaptında yer almak üzere, İsveç ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 15 Mart 2021 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Odamızın 245 10 40 numaralı faksına veya tnkaya@kayso.org.tr e-posta adresine iletilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,