TÜRKİYE-ALMANYA 2. DÖNEM JETCO TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, Türkiye-Almanya II. Dönem Ortak Ekonomi ve Ticaret Komitesi (JETCO) Toplantısının 21 Nisan 2021 tarihinde video konferans yöntemiyle gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve Mutabakat Zaptında yer almak üzere Türkiye-Almanya ticari ve ekonomik ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi notu talep edildiği iletilmiştir.

Bu itibarla, Almanya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizi içeren bilgi notunun en geç 15 Mart 2021 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Borsamızın 0432 2154533 nolu faksına iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.