KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Van Ticaret Borsası (VANTB) Başkanımız Nayif Süer, kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm İslam aleminin kurban bayramını kutlayan Van Ticaret Borsası (VANTB) Başkanımız Nayif Süer, yayınladığı mesajda herkese huzurlu bayramlar diledi. İşte başkanımızın mesajı: “Bayramlar birer mutluluk kaynağıdır. Mutluluğun hayat bulduğu bayramlarda, dini ve manevi değerlerimiz bizleri huzura kavuşturur. Toplumsal dayanışmamızın, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bayramımızın coşku dolu geçmesini temenni ediyorum. Yolumuzu gözleyen ve bizler için eşsiz fedakârlıklar yapan aile büyüklerimizi, bizlerden sevgi ve merhamet bekleyen küçüklerimizi gözetelim. Onlara bayram gibi bir bayram yaşatalım. Yıllardır bizler için verdikleri emekleri ve bizim emek verdiğimiz evlatlarımıza güzel bir bayram yaşatalım. Bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek, gönüllere dokunalım. Özellikle çocuklarımızın sevincine ortak olalım. Bayramın anlam ve önemini yüreğimizde hissedelim. Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularımızın artmasına vesile olan bayramlar, gelenek ve göreneklerimizin kıymetini daha iyi anlamamızı sağlar. Manevi iklimin hakim olduğu bu bayramı, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte yaşamanın mutluluğu içinizden eksik olmasın. Van Ticaret Borsası olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve mutluluk içerisinde geçirmelerini diliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta çiftçilerimiz olmak üzere hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Yüreğiniz bayram yeri olsun, Bayramın tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”