SIFIR ATIK VE YEŞİL DÖNÜŞÜMÜ DESTEKLİYORUZ

Van Ticaret Borsası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 2017 yılında sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde oluşan atıkları kontrol altına almak ve gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak adına hayata geçirdiği ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerindeki, Sıfır Atık Projesi’ne destek veriyor.


Sıfır Atık projesi ile atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüme girmesiyle, daha yaşanabilir bir çevre, daha güçlü bir ekonomi hedefleniyor. Tasarruf ve verimlilik kapsamında hareket eden VANTB, geri dönüşüm ile çevreyi ve doğayı koruyan anlayışını da ortaya koyuyor. VANTB, sıfır atık yeşil dönüşüm uygulamasıyla atıkların kaynağında ayrı toplanarak geri dönüşümünün sağlanması ile hammadde ve enerji israfının önüne geçilmesini amaçlıyor.

 

VANTB’de ayrıştırılarak toplanan kağıt, cam, plastik ve diğer atıklar, Tuşba Belediyesi tarafından kurumumuza verilen geri dönüşüm kutularında depolanıyor. Ardından Tuşba Belediyesi yetkilileri tarafından düzenli aralıklarla alınıyor.  


 

 

ÖNERİ ve ŞİKAYET FORMU

Bilgileriniz

İçerik Bilgileri: