BERKETLİ BİR YIL OLSUN

Üyelerimizin ve çiftçilerimizin yeni yılını kutlayan VANTB Başkanımız Nayif Süer, yeni yılın barış, huzur ve bereket getirmesini diledi. 

 

Van Ticaret Borsası (VANTB) Başkanımız Nayif Süer mesajında, “Zorlu bir yılı geride bırakıyoruz, acılar kadar sevinçler de yaşadık. Yeni yıla yeni umutlarla giriyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen hayata olumlu tarafından bakıp, geleceğe umutla ve güvenle ilerleyeceğiz.  

 

Bizler Van Ticaret Borsası olarak, 2023 yılında da sorumluluğumuzun bilincinde hareket ettik. Güzel kentimizin, bölgemizin ve ülkemizin daha huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması için çalışmalarımızı yürüttük. 2024 yılında da bu bilinç ile çalışacağız. 
 
Paydaşlarımız ile birlikte ve ortak akılla hareket edeceğiz. Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyeceğiz ve hedeflerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vereceğiz. 
 
Şehrimizin ve bölgemizin hak ettiği yere gelmesi için çabalamaya devam edeceğiz. Borsamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışma alanındaki ilerine yönelik hizmetlerini sürdürecektir. 
 
Projelerimiz ile üyelerimizin, çiftçilerimizin ve işletmelerimizin ayakta kalabilmesi için gereken ger türlü desteği vereceğiz. Üreten, emek veren üyelerimiz ve çiftçilerimiz ile birlikte istihdama daha fazla katkı sağlama hedefimizi sürdüreceğiz. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle Van ve bölgedeki tüm hemşerilerimizin, çok kıymetli üyelerimizin ve çiftçilerimizin yeni yılını kutlar, 2024 yılının kentimize, bölgemize ve ülkemize sevgi, barış, huzur ve refah getirmesi temenni ederim. Yeni yılınızı en içten ve kalbi dileklerimle kutlarım. Herkese, sevdikleriyle ve ailesiyle beraber mutlu yıllar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
 
 
ÖNERİ ve ŞİKAYET FORMU

Bilgileriniz

İçerik Bilgileri: